Pimp my... lock?

Hej på er alla!
Min nya klasskompis Liza kom på en väldigt smart idé - att pimpa sitt lås med klistermärken! Jag som tycker att mitt lås ser så tråkigt ut följde idag hennes exempel och köpte mig klistermärken i massa småblommor. Först fixade jag mitt i skolan och nu på kvällen fixade jag både mitt och syrrans lås till simningen.
 
Nu kan vi i alla fall inte ta fel på vems skåp som är vilket!
 


[Fotat med Pentax K-x]

Jag gillar...

Jag Älskar (med stort Ä) mina nya gula byxor! Jag köpte dem på New Yorker. Inte bara är de snygga, utan även väldigt sköna också!
 
 
 
 

Colors

 
[bildkälla]

Vad ska dagens rubrik heta?

Hejsan!
 
Just nu sitter jag bänkad framför TVn och kollar på 90210. Skoldagen var ganska lång, men även väldigt bra. Vi hade våran första tekniklektion (för de som inte vet går jag teknikprogrammet på Rinmangymnasiet). Temat som vi ska jobba med verkar väldigt kul. Att börja gymnasiet har vart väldigt kul. Ny klass, nya lärare - jag älskar det! Klassen är toppen, vilket även lärarna är.
 
Nu har andra veckan börjat och alla lektioner börjar sakta men säkert dra igång på riktigt. I lördags började jag även med min första simgrupp! Jag var super nervös och trodde att alla barn skulle drunkna, men lyckligtvis klarade sig både dem och jag! På söndagen kändes det bättre då jag hade 2 grupper. Även det var kul!
 
Snart blir det pankakor till middag, syrrans vecka att bestämma maten. Men jag klagar inte! ;)
 
 

Lady Grey

Jag är en person som älskar te! Och mitt senaste favoritte är sorten Lady Grey. Smaken är väldigt söt och god. Så för den som aldrig smakat Lady Grey, GÖR DET!
 
 
[bildkälla]

Hej där!

Mitt namn är Amanda, och detta är min nya blogg! Efter att jag börjat gymnasiet och ett nytt kaptiell i mitt liv känner jag att det var dags att starta en ny blogg då jag vill få ny insperation. Mitt bloggande har vart lite segt på sista tiden, även fast jag älskar att göra det har det inte känts så kul.
 
Men nu är jag tillbaka får att ta er med storm! ;)