På min mixlista

Animal
Mash Up International & Gnucci Banana
 
 

Something to love

Just nu är det medlemsdagar på Body Shop och självklart åkte mamma och jag dit och handlade lite! Fast det blev inte så lite grejer. Det blev ganska mycket faktiskt...Persika body butter, grapefrukt shower gel, body scrub, hår olja med mera, med mera. Ikväll blir det att plugga fysik och franska, endast de två sista grejorna som ska pluggas innan sommarlovet och årskurs ett på gymnasiet är över! Dessutom blir det ju att se på nya avsnitt av Glee och Grey's ikvälll, något som jag ser framemot då det känns som kaos i båda serierna!
 
 

Cups

Jag slutar aldrig förvånas över hur bra Anna Kendricks sångröst är!
 

Onsdag, 14:20

Detta var en meningslös skoldag. Vi hade först sovmorgon och sedan en fysiklektion. En. Efter den enda lektionen gick Malin, Lisa och jag en liten tur på stan. Nu sitter jag här hemma framför TVn och hör på byggarbetet som pågår i vårt område då man gräver och jag stadsnät. Inte så kul att bli väckt av grävmaskinerna kl. 7 på morgonen, men that's life. Nu ska jah fortsätta att inte göra någonting!
 

Sommardrömmar

Sitter och kollar på One Three Hill och drömmer mig bort. Skolan är snart slut, bara 8 dagar kvar och jag längtar mer än någonsin. Snart åker vi till USA och jag längtar efter att få se nya ställen, San Francisco och Los Angeles. Ställen jag alltid drömt om att se. Sen blir det även sommarjobb som simlärare i Parkenbadet! Jag hoppas bara på inte allt för mycket regn.
 
 

Konsten att tycka synd om sig själv

Jaha idag har jag haft en dag full av matte då vi hade nationella prov på denna kurs. Och som ni ser på rubriken gick det inte så där toppen bra för mig... De två första delarna kändes bra men efter lunchen och den sista delen gick inte bra alls. Så nu sitter jag på min säng, tänkte kolla Vampire Diaries eller något. Å så ska jag äta min Ben & Jerry's som jag köpte på väg hem från skolan för att jag kände mig så nere!
 
 
 

And one day we will find our way

 

Cow Powder

Provade en ny (eller gammal?) Ben & Jerry's smak men vet inte riktigt vad jag tycker om den...
 
 

Körsbärsblom

Fotat med Pentax K-30
 

3 Eurovision favoriter

Hade tänkt att göra en liten summering om vad jag tyckte om första Eurovision semifinalen, men det har inte blivit fram tills nu. Av bidragen var det en del som jag gillade, viss inte alls lika mycket som Irlands pop-pojke och Montenegro och deras rymddräkter. Men det måste ju alltid finnas låtar som man ratar! För övrigt älskade jag Petra Mede! Ser fram emot kvällens semifinal nr. 2. Nu tänkte jag bjuda på mina 3 favorit låtar än så länge!
 
Franska Amandine Bourgeois med låten L'enfer et moi
 Bortse från videon som jag inte gillar
 
Ryska Dina Garipova med What If
 
Aliona Moon från Moldavien med låten O mie
Grejen med den här låten var väl med scenframträdandet, men hittade ingen sådan bra video!
 

Out with the old, in with the new

Som ni kan sa har jag gjort om lite i designen på bloggen till lite mera stilrent och somrigare. Jag är väldigt nöjd eftersom jag fortfarande håller på att lära mig hur bloggdesigner fungerar! Men nu vill jag höra vad ni tycker, så kommentera gärna! :)
 
 
 
 

Pumpcast News

Hittade nyss detta klipp på Kenzas blogg. Dagens skratt, eller vad säger ni?
 
Paret blev sedan bjudna på att vara med på The Tonight Show with Jay Leno, klippet hittar ni här.
 

Ett steg framåt, två steg bak

När jag vaknade imorse kände jag mig äntligen lite bättre efter några dagars säng liggande. Men så var tyvärr inte läget. Efter min tur till vårdcentralen nu på eftermiddagen kan jag nu bekräfta att jag har bihålsinflammation. Kul va? På någotsätt lyckas jag alltid få det när jag blir förkyld. Nu väntas en vecka med penicillin innan jag (förhoppningsvis) blir bättre!
 
Nu ska jag ha lite sjukstuga för mig själv och äta det godaste som finns - tomatsoppa!
 

På min mixlista

Only teardrops
Emmelie De Forest
 
 

Jag gillar...

... frukt
... att resa
 
... gosaker
... tv-serier som bl.a. revenge, gossip girl, glee, grey's anatomy, nashville
 
 
 

Nu säger jag godnatt

Jaha då var man sjuk igen... Inte direkt den lämpligaste stunden att blir sjuk på så här i slutet av terminen, när det återstår 22 dagar av första året på gymnasiet. Men what to do?
 
Jag hade ett par riktiga bra dagar när vi var lediga. I söndags var vi iväg på vår första simhoppstävling med gruppen i Södertälje. För att bara ha hållit på med simhopp i 3 månader var deras prestationer imponerande! Vi åkte hem med en silvermedalj (!) och toppen placeringar. Är en stolt tränare!
 
Nu ska jag försöka få någon sömn trots min täppta näsa...
 
[bilden är tagen och redigerad av mig]
 
 

Idag är det ingen vanlig dag...

... för idag är det Tindras 3 månaders dag, hurra hurra hurra!

 

New in

Var en liten sväng med mamma på Tuna Park igår. Köpte en tub-top från Gina på rea och en topp från Rut & Circle där jag även fick ett gratis (!) iPhone skal! Ikväll väntas grannarna på middag då den nya marinblå toppen skall invigas.
 
 

Eurovision 2013

Sitter just nu och kollar på en presskonferens om Eurovision 2013 som skall hållas i Malmö! Är riktigt peppad på att Sverige är årets värdland och jag hoppas på det bästa för Robin Stjernberg. Jag är en riktigt Mello + ESC nörd så detta ska bli så kul tycker jag! Helst skulle jag ju vilja uppleva hela ESC-andan i Malmö men eftersom jag och syrran gick på Justin Bieber (och det kostade en del) så går inte det. Tagga Eurovision den 11-18 maj!
 
 
 

Inte alltid som planerat

Hej å hå! Vilken dag det har varit, 2 matte lektioner på raken sedan lite fysik på det och så samhällskunskap. Vi hade dock tänk att avsluta dagen lite trevligt med en tur ut till Slagsta Glass...

Planen gick inte som planerat då Ludvigs moppe läckte bensin vilket gjorde så att jag, Anna och han fick köra lite kors och tvärs över stan för att fixa den. Det tog oss två timmar och under tiden så satt Liza och Mimmi och
väntade på oss, inte så kul för dem. När klockan började lida mot fem så la vi ner planen med Slagsta Glass. Det går inte alltid som man planerat...

Här kommer lite bilder från min dag!

Anna, Ludde, jag och Liza

Luddes fina (och trasiga) moppe!

Lilla Tindra!

 

 

Anything could happen

 
Säsong 4 av Glee blir bara mer och mer komplicerat och bättre och bättre! Längtar tills imorgon och ett nytt avsnitt.
 

Tisdag, 22:13

Detta har varit en kanonbra dag faktiskt! Startade med en tur till sjukgymnasten innan jag åkte till skolan. Idrotten hade vi ute på Tunavallen och vi hade det mest perfekta vädret någonsin! Vi hade sjukt kul och det var så härligt att känna solens värme.
 
På tekniken hade vi sedan prov på Google SketchUp, vilket gick ganska bra. För övrigt har jag haft en simgrupp och myst ute i det härliga vädret med Tindra (som är och äter på alla blommor). God natt!
 
36 dagar kvar tills San Francisco och Los Angeles!
 
 

Vår på riktigt

Min toppen lördag

En sådan skön dag detta har varit! Jag startade dagen med en rejäl sovmorgon. Efter frukosten åkte pappa och jag en sväng till Tuna Park för att hitta mig ett par nya löpardojor. Och jag fick faktiskt ett par med mig hem! Men att köpa nya skor är inte det lättaste, varje affär sa olika saker om hur vida jag hade pronation eller inte. Lyckligtvis hittade jag ett par tillslut!
 
Efter lunch åkte jag hem till Hedlunds där jag intervjuade Johanna för ett teknikprojekt som ska redovisas på måndag. Sedan efter simhoppet gick pappa och jag och käkade pizza innan vi såg Iron Man 3! Ojojoj vad den var bra!
 
 
 

I'm on top of the world, 'ay

Den här låten finns inte med på min mixlistamen det här är en låt som alltid får mig på så gott humör! Någon som håller med? Den får mig att vilja sjunga med, vilket ibland kanske är lite svårt när man sitter på bussen, men när jag är ensam hemma och denna låt kommer upp på radion höjd volymen direkt!  Kanske lite klyschigt men den får mig att känna som om jag är on top of the world!
 
 

På min mixlista

Radioactive
Imagine Dragons
 
 

Lite humor en fredags kväll

 

Wake up, survive, sleep

Hade två engelska nationella idag, muntliga och uppsats och både kändes ganska bra faktiskt! På muntliga fick jag mitt betyg direkt, B. Hela dagen har huvudvärken bultat som aldrig förr. Orkar inte mera. När jag kom ville jag inget hellre än att gå och lägga mig, men jag var tvungen att åka till sjukgymnasten.
 
För er som inte vet skadade jag ryggen på en gymnastikträning för dryga 2 år sen. Ryggen som utlovades skulle bli bra blev inte riktigt det och jag har gått genom att år med en otrolig smärta i ryggen. Denna gången när jag varit hos en ny sjukgymnast har jag fått lite mer svar, och kota 3-5 har jag dåligt rörlighet i. Om jag sitter och kutar med ryggen är det partiet med kotor helt rakt istället för att böja ut sig, som det ska. Lite coolt men inte alls kul.
 
Nu ska jag ta min huvudvärk och gå och lägga mig, god natt!
 

Torsdag, 22:33

Kan inte säga att den här dagen varit precis så som jag önskat. Startade med att försova mig och vaknade av att Malin ringde och frågade var jag var. En inte så jätte roligt morgon precis. Försent till skolan kom jag och missade vårat muntliga engelska nationella, som får göras imorgon istället.
 
Nu på kvällen har det faktiskt fåtts en del matte gjort (endast 21 dagar kvar till nationella) - till min stora glädje! Sen satt familjen som vanligt klistrade framför tv:n kl. 21 då det var dags för Revenge. Imorgon är det dags för engelska nationella uppsatsen som måste skrivas för hand. Usch på det. En sak vet jag säkert och det är att jag INTE ska komma försent pga. att jag försovit mig!
 
Köpte mig en Caramel Frapino som gjorde dagen en aning bättre i alla fall!
 

Valborg

Min gårdag firades med hemma hos Malin tillsammans med Lisa och Malins kompis Primus. Vi hade en riktigt bra kväll och vi åt massor! Med magen full med mat och efterrätt i princip rullade vi hem från Malin.
 
Lisa, Primus och Malin
Elden i Kjula
Lisa och Malin
 

1 maj

Maj kommer att bjuda på många saker, som bl.a. Eurovision Song Contest i Malmö och mycket varmare väder (från och med idag)!