Like a summer dream

 

Söndag, 21:15

Vet ni? Det är bara 37 dagar kvar till sommarlovet och jag längtar ihjäl mig! Det kommer verkligen bli en toppen sommar med USA-semester och sommarjobb (om jag nu inte berättat om det ska jag jobba som simskolelärare).
 
Jaha så idag var det söndag igen. Sista dagen på ännu en vecka som gått. Ingen sovmorgon imorgon vilket gör mig lite sur, men jag överlever nog ändå. Idag har jag varit ute en del med lilla Tindra som växer och växer! Men hon kommer ändå alltid vara min lilla gråa ulltuss.
 
Nu ska jag duscha och äta glass med chokladsås!
 

Nytt liv

Fotat med Pentax K-30
 

En tårta till kaffet

En underbart fin tårta som vi åt igår!
 
 
 
 

På min mixlista

Det var ett bra tag sedan som jag la upp en av låtarna från min mixlista på Spotify! Nu var det dags igen. Denna gång är låten C'mon med Ke$ha.
 
 

Justin Bieber 22.04.13

Am I dreaming? Det känns lite så i alla fall. Igår såg jag Justin Bieber LIVE i Globen och stämningen var på topp! Kunde man få en bättre start på veckan eller? Tror knappast det.

Mamma, jag och Johanna åkte upp till huvudstaden för att äta innan pappa plockade upp oss och körde ut till Globen. Det pirrade i magen när vi tog steget in i Globen och ännu lite extra när vi väl satt på våra platser.

När konserten väl drog igång var det magiskt. Basen pumpade så man kunde känna den i hela kroppen, dansarna, bandet och Justin själv var helt otroliga! Kunde inte önska mig något bättre. Jag kommer aldrig att glömma detta! Frågade efter konserten om jag var världens bästa stora syster, eftersom jag bjöd med henne på konserten. Svaret blev: bättre än bäst!

22.04.13 Justin Bieber Believe Tour.

Här kommer lite bilder! Eftersom de är mobilbilder har de en lite taskig kvalité! 

 

If you didn't believe

 
Fatta, imorgon ska jag se Justin Bieber! Det var 2011 som jag såg Never Say Never tillsammans med en kompis och för första gången drömde om att gå på en utav Justins konserter. Svårt att fatta att imorgon är det dags! 
 

Vädret levererar!

Idag har vädret varit bättre än bra! Det har resulterat i kaninmys med Tindra och moppeutflykt med Johanna! Hoppas vädret håller i sig nu ☀
 
 

Söndag, 19:11

Kom nyss på den briljanta idén att man kanske skulle blogga! Nu kan man ju ställa sig frågan, vad har jag haft för mig de senaste dagarna?
 
Veckan rullade på och igår hade jag först en slappdag tillsammans med min pappa, då mamma och Johanna var iväg på simtävling i Enköping. Vi städade Tindras bur, åt lunch på Tuna Park och bara tog det lugnt. För första gången kändes det som jag kunde pusta ut. Inget speciellt viktigt plugg att göra! Efter simhoppet åkte jag till Mathilde som bjöd till kalas. Det blev en toppen kväll!
 
Idag ställdes moppen på, det var lite pirrigt att köre första turen på några månader, men som tur var överlevde jag! Nu ska det mysas med Tindra och Johanna och sedan ska jag fixa efterrätt till familjen!
 
 

En speciell kväll

Idag hittade jag och mina vänner på något skojigt, vi överraskade Lisa på en utav hennes basketmatcher. Malin kom upp med idén igår då Lisa sa att hon skulle spela match ikväll. Hon har inte varit så peppad på matcherna den senaste tiden för att hon har fått suttit på bänken.

Vi överraskade henne med att komma på matchen och sedan fira att det var över med äppelpaj! En lyckad och rolig kväll helt enkelt!

Godnatt!

Har haft en lång dag i skolan, nu väntas det äntligen lite sömn! Något som behövs inför morgondagens fysikprov. Är så nervös, men försöker hålla de positiva tankarna uppe. Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite Gossip Girl som jag är helt besatt av just nu!
 
  

Catching Fire: teaser trailer

 
Tror ni jag har väntat länge på den här trailern eller? Äntligen får vi se en glimt utav Catching Fire! Den verkar super bra, och jag är så spänd på att få se hela filmen, och även senare trailers som kommer ut. Filmen har nämligen premiär på min födelsedag, den 22 november (om de inte får för sig att ändra premiärdatumet). Bara 219 dagar kvar!
 

Måndag, 20:06

Tjenixen! Hur mår alla idag?
Jag mår i alla fall bra.  Idag var det utvecklingssamtalsdag, och eftersom jag ska mitt samtal på fredag spenderade min dag på pappas jobb i Stockholm. Han skulle hjälpa mig med fysiken och eftersom han inte kunde jobba hemifrån fick jag helt enkelt följa med honom! Det va kul att se något annorlunda och o'boj vad mycket fysik jag fick gjort! Imorgon blir det skola som vanligt.
 
Drömmer mig bort till LA (bara 58 dagar kvar) och Coachella festival!
 

Söndag, 18:28

Förlåt för att jag är en sådan tråkmåns som inte bloggar! Men just nu är det full rulle i mitt liv. Mattprovet och muntliga svenska nationella är bockat från listan, nu på onsdag väntas ett fysikprov. Lite panik och funderingar över hur det kommer gå, men nog ska jag klara det!

Mer en så händer inte här förutom att det nu var en vecka sedan vi hämtade lilla Tindra!

I mitt rum

Sitter och övar på min svenska muntliga nationella. Jag hoppas på det bästa inför imorgon.

 

Torsdag, 19:56

Vet inte riktigt vad jag ska säga om den här dagen. Har ingen aning om den var bra eller dålig. Hade matteprov idag i 3 timmar, jag var ganska peppad och kände att jag kunde det mesta innan provet men när jag väl satt där med andra delen på provet var det som om jag inte kunde matte längre. Jaja, får tänka bort det nu när det är fysikprov på onsdag som gäller!
 
Lite Glee och mys med Tindra har fått mig på lite bättre tankar. Nu ska jag öva inför muntliga svenska nationella som är imorgon. Är lite spänd, men känner att ämnet jag valt att prata om känns helt rätt och jag hoppas verkligen det kommer gå så bra som jag önskar!
 

Grattis på din dag!

Idag fyller min lilla syster (som inte är så liten längre) hela 10 år! Är så stolt över dig. Kram på din dag!

Smile, it doesn't hurt

Tisdag, 17:45

Halloj tisdag och halloj bloggen!
Sitter och gör lite teknikuppgifter medan Jack & Jill går på TVn, ganska rolig film faktiskt! Idag har varit en härlig dag, det enda som stod på schemat var matte och idrott. Slutade redan vid 11.10! Det ska även fås lite matte gjort innan kvällen är slut. Prov på torsdag och sedan fysikprov nästa onsdag. Stressad? Mhmm... Förutom att ha gjort skolarbete har jag myst lite med lilla Tindra. Hon är så söt när hon får hoppa runt ute i snön!
 
 
 
 
 

Tulpaner - ett riktigt vårtecken

Små (och stora) tulpaner är mina favorit vårtecken!
 
 

Välkommen hem, Tindra

Idag var det äntligen dags! Som jag (och min syster) längtat. För idag var dagen då vi åkte och hämtade vår lilla kanin! Hon är sötare än socker och har så mycket krut i sig. En perfekt liten krabat som man lätt blir kär i! Hon har fått namnet Tindra och jag älskar henne så. Här kommer lite bilder på den lilla tjejen som gör oss 5 i familjen!
 
Vi startade dagen kl. 7 på morgonen för att fira Johanna (som egentligen fyller år på onsdag)
 
Första bilen, första gången!
 
Vi fick även se ett par veckors gammal kanin - ur söt!
 
Tindra slumrar i Johannas varma famn
 
 
 
 

VIP kväll på The Body Shop

Igår kväll var mamma och jag på VIP kväll på The Body Shop på Tuna Park. Vi fick tårta och super god bål till det. Det var trevlig och kul att få göra något roligt tillsammans med mamma! Jag testade lite ögonskuggor och en ny rouge som jag sedan köpte!
 
Rougen All-In-One Cheek Colour Ginger & ögonskuggan Colour Crush Eyeshadow Caramel Flirt.
 
Till mamma: Leona Lewis lip gloss!
 

Glädjerop!

ÄNTLIGEN! Som jag längtat efter denna bok att komma ut. Första boken, Rubinröd - Tidlöskärlek var så fantastiskt bra (recension här). Känns så skönt att kunna ha bra att ha boken i min hand. Ikväll börjas läsandet utav Safirblå!
 
 
 

Ma famille

Ett litet collage av bilder på min familj. Bilderna är från Stockholm då vi besökte Kaknästornet tillsammans med mormor och morfar!
 

@ Instagram

 
Finns inget roligt att berätta eller blogga om. Istället bjuder jag på lote våriga bilder från min Instagram!
 

April april

April kommer bli en sådan bra månad! Skotten av tulpaner och andra vårblommor är redan påväg och sakta smälter snön ännu lite mera bort. April 2013 är fullt av händelser, på lördag ska vi hämta den lilla nya kaninen som ska välkommnas i familjen, om 21 dagar ska jag och min syster se Justin Bieber live i Globen. Och dagarna tills sommarlovet kommer lite närmare!
 
 

Måndag, 16:16

Dagen startades med att vi kläckte den stora överraskningen för Johanna, hon ska få en utekanin i 10 års present! Hon blev så galet glad! Vi har lyckats hålla det hemligt för henne i några veckor, men åh vad skönt det känns att kunna tala om det när hon är med! Meningen var att hålla det hemligt tills lördag morgon då den lilla kanin tjejen ska hämtas, men pappas bygge av en kaninbur (i hemlighet) väckte för stort intresse. Detta är väldigt specielt då både mamma och jag är pälsdjursallergiska. Jag är precis lika galet lycklig som min lilla syster!
 
Efter den speciella morgonen åkte vi ut på jakt efter lite saker till den lilla ulltussen (mitt nuvarande namn på den lilla kaninen). Sen blev det pizza på Tuna Park där även YOHIO uppträdde! Kom faktiskt riktigt nära och fick några bra bilder!
 
Nu väntas en promenad med mamma i det fina april vädret!
 
Inget slår hennes min när hon äntligen fick veta!